Sıfır Atık Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi Sıfır Atık Komisyonu, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Sıfır Atık Komisyon Başkanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş başkanlığında toplandı. Çevrimiçi gerçekleştirilen ve Üniversite genelinde atık azaltmaya yönelik yapılması planlanan faaliyetlerin ele alındığı toplantıya; Samsun Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tayfun Şener, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sema Arıman, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Güralp Ural, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İletişim ve Tasarım Bölümü Öğr. Görevlisi Sevcan Ekmekçioğlu, Kavak Meslek Yüksek Okulu, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Ozan Karahan katılım gösterdi.

23 Mayıs 2023
270 kez görüntülendi